HDD'den SSD'ye geçilmeli mi?

Şu an HDD kullanıyorum ve bilgisayar biraz yavaş. SSD geçsem ne gibi değişiklikler olur, hangi markayı tercih etmeliyim, SSD alınır mı? Almamalı mıyım?

Evet alınır bilgisayarınız gözle görünecek şekilde hızlanır.

Şu an HDD kullanıyorum ve bilgisayar biraz yavaş. SSD geçsem ne gibi değişiklikler olur, hangi markayı tercih etmeliyim, SSD alınır mı? Almamalı mıyım?

Bunu seneler onceden yapman gerekiyordu diye düşünüyorum. Bu arada SSD alıp HDD yedek koyabilirsin.

HP 500b Microtower gibi bir şey eski bayağı kusura bakmayın.
M.2 SSD yuvası yok. SATA SSD olarak

Samsung 870 EVO
Crucial MX500
Kingston A400
WD Blue 3D NAND

Tercih edebilirsiniz, hepsi kaliteli SSD'ler dir.

SATA, m.2. nedir? Biraz cahilim kusuruma bakmayın.

SATA anakarta HDD'nin bağlanma şeklinde bağlanır ortalama 500 MB/SN yazma hızı vardır m.2. ise anakartinizda m.2. slotu olması gerekir m.2. SSD'ler ortalama 2000 MB/SN yazma hızı verir.

SATA, m.2. nedir? Biraz cahilim kusuruma bakmayın.

Ancak anakartinizda m.2. slotu yokmuş üstteki arkadaşın dediği SSD'lerden birini alabilirsiniz hepsi kaliteli SSD'dir.

SATA, M.2. nedir? Biraz cahilim kusuruma bakmayın.

SATA buyuk olan kabloyla baglaniyor, M.2 kucuk anakartta direk yeri var SIM kart takar gibi takiyorsun. Hangisini alacagini sormussun tavsiyem cuma aksamlari Gaming night oluyor İncehesap'ta oradan indirimli bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…