HDD'den SSD'ye geçiş yaparken boot edememek

nism0

Hectopat
Merhaba, Technopat ekibinin paylaştığı videoyu referans alarak tüm kopyalama işlemlerini başarı ile yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD'yi söktüm BIOS üzerinden SSD'yi birincil konuma getirdim fakat bir türlü boot edemedim. Windows boot etmeyince daha önceden yaptığım tüm "bootrec /FixMbr" ve türevi olan tüm kodları denedim fakat yine bir başarı elde edemedim. "bootrec /RebuildBcd" komudunu girince olanları resim olarak paylaştım.

Windows ISO'su yüklü USB ile başlangıç onarımını denedim fakat yine olmadı. Daha sonra elimdeki başka bir diske Windows kurulumu yaptım ve SSD'de tüm dosyaların eksiksiz olduğunu gördüm.

Yine bunlara ek olarak diski seçip active komutu verdiğimde "The selected disk is not fixed MBR disk.
The active command can only be used on fixed MBR disk.

Şuan elimde HDD'nin bir kopyası var. Tüm önerilere açığım sistem kopyalamakta sorun yok fakat bunu bootable bir halde kullanamıyorum.

Genel olarak aldığım hata "İstenen sistem aygıtı bulunamıyor"

Sistemim UEFI
Windows 10 1709

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…