amct Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 5 14 Mayıs 2020 #1 Akadaşlar iyi günler, Yeni bir SSD takviyesi yapıyorum dizüstü bilgisayarıma. Ama halihazırda üzerinde bulunan hard diski depolama için kullanmaya devam edeceğim, yeni SSD'ye sadece işletim sistemini ve programları nasıl geçirebilirim?
Akadaşlar iyi günler, Yeni bir SSD takviyesi yapıyorum dizüstü bilgisayarıma. Ama halihazırda üzerinde bulunan hard diski depolama için kullanmaya devam edeceğim, yeni SSD'ye sadece işletim sistemini ve programları nasıl geçirebilirim?
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #2 Klonlama yapılabilir ama tavsiye etmiyorum. Sıfır kurulum yapmak daha sağlıklı olur.
amct Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 5 14 Mayıs 2020 #3 perseverance dedi: Klonlama yapılabilir ama tavsiye etmiyorum. Sıfır kurulum yapmak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası oluşturup flash bellekle temiz kurulum mu?
perseverance dedi: Klonlama yapılabilir ama tavsiye etmiyorum. Sıfır kurulum yapmak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası oluşturup flash bellekle temiz kurulum mu?
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 16 Mayıs 2020 #4 amct dedi: ISO dosyası oluşturup flash bellekle temiz kurulum mu? Genişletmek için tıkla... Buradan indirip kurabilirsiniz.
amct dedi: ISO dosyası oluşturup flash bellekle temiz kurulum mu? Genişletmek için tıkla... Buradan indirip kurabilirsiniz.