emircann122 Zeptopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 Hard disk içinden SSD'ye sadece Windows 10 dosyalarını kopyalayım atsam sıkıntı olur mu? Format ile uğraşmak istemiyorum.
Hard disk içinden SSD'ye sadece Windows 10 dosyalarını kopyalayım atsam sıkıntı olur mu? Format ile uğraşmak istemiyorum.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #2 Bunu yapan programlar var fakat çok sağlıklı sonuçlar vermeyebilir. En garanti yöntem USB ile temiz kurulum format atmak olacaktır.
Bunu yapan programlar var fakat çok sağlıklı sonuçlar vermeyebilir. En garanti yöntem USB ile temiz kurulum format atmak olacaktır.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #3 İmaj almanız lazım. Diskten diske kopya imaj... SSD markası nedir? Bazıları ücretsiz imaj programı hesabı veriyor.
İmaj almanız lazım. Diskten diske kopya imaj... SSD markası nedir? Bazıları ücretsiz imaj programı hesabı veriyor.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #4 emircann122 dedi: Hard disk içinden SSD'ye sadece Windows 10 dosyalarını kopyalayım atsam sıkıntı olur mu? Format ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Format basit iş biraz araştır yaparsın.
emircann122 dedi: Hard disk içinden SSD'ye sadece Windows 10 dosyalarını kopyalayım atsam sıkıntı olur mu? Format ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Format basit iş biraz araştır yaparsın.