KS KS 3 302322 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 724 Çözümler 1 15 Mart 2021 #11 Şimdi bad sector testi yapıyorum bitince toplu olarak verileri paylaşacağım. Biraz geç oldu ama olsun. Son düzenleme: 16 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Şimdi bad sector testi yapıyorum bitince toplu olarak verileri paylaşacağım. Biraz geç oldu ama olsun.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #12 Diskte bir sorun gözükmüyor. Sadece veri aktarım sırasında 2 hata oluşmuş. Kablo kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS 3 302322 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 724 Çözümler 1 16 Mart 2021 #13 Assecreed dedi: Diskte bir sorun gözükmüyor. Sadece veri aktarım sırasında 2 hata oluşmuş. Kablo kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atarken olmuştu bilgisayar yeniden başlatılıyordu o sırada diğer diski(Windows olmayan disk) başlattı format tamamlanmadı bu sorun o yüzden. Sadece biraz resierim gitmişti onları da tekrar indirdim. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Diskte bir sorun gözükmüyor. Sadece veri aktarım sırasında 2 hata oluşmuş. Kablo kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Format atarken olmuştu bilgisayar yeniden başlatılıyordu o sırada diğer diski(Windows olmayan disk) başlattı format tamamlanmadı bu sorun o yüzden. Sadece biraz resierim gitmişti onları da tekrar indirdim.