HDD'den 30 saniyede bir tıkırtı sesi gelip (buna kafa vurma sesi diyorlar sanırım) disk kullanımı 100 değerlerine kadar çıkıp iniyor. HDD ömrünü mü doldurdu acaba ne düşünüyorsunuz?
Dün yapmıştım sorun çıkmamıştı ama şöyle bir şey oldu. Bugün sabah ekran garip garip beyaz ekran verip masaüstünü gösterip durdu restart attım tekrar çöktü az önce format atmayı denedim 10 defa kabul etmedi sonunda kabul etti fakat hala o ses gelmeye devam ediyor.
Dünkü konum ve HDD sağlık sonuçları : Ryzen 5 1600 AF sistemde XMP açınca mavi ekran - Technopat Sosyal
Dün yapmıştım sorun çıkmamıştı ama şöyle bir şey oldu. Bugün sabah ekran garip garip beyaz ekran verip masaüstünü gösterip durdu restart attım tekrar çöktü az önce format atmayı denedim 10 defa kabul etmedi sonunda kabul etti fakat hala o ses gelmeye devam ediyor.
Dünkü konum ve HDD sağlık sonuçları : Ryzen 5 1600 AF sistemde XMP açınca mavi ekran - Technopat Sosyal
Geçen gün mavi ekranda yüzde yüklenirken bilgisayarı arkadaki güç düğmesine basıp kapatınca bu sorun başladı HDD kafayı yedi boot edemedi, edince de Mouse donup durdu tekrar mavi ekran verdi format attım dün gece format oldu fakat bu sabah yeniden başlatınca yine çöktü falan anlam veremedim hocam.