HDD'lerin kutusu olur mu?

Yani videolar çok ağır oluyor uzunlar özellikle kaliteli yüksek bitrate olan videolar.
Ayrıyeten GoW 70 küsur GB RDR2 120 küsur GB sana SSD'de yer kalmaz.

Video depolama dediğim YouTube için hocam videoyu atıp sileceğim öyle söyleyim bunu SATA3 kutu yani HDD kutusuna takıp kullanabilir miyim?

Bu modeli önermem sıkıntılı bir model M.2 modeli çok iyidir ama bu alınmaz.

Video depolama dediğim YouTube için hocam videoyu atıp sileceğim öyle söyleyim bunu SATA3 kutu yani HDD kutusuna takıp kullanabilir miyim?

Mantık olarak kullanabilmen gerek yani kullanabilirsin.

Bu modeli önermem sıkıntılı bir model M.2 modeli çok iyidir ama bu alınmaz.
M2 slotu var ise arkadaşta tabi ki de M2 önerelim. Kronik sıkıntısı yok bu modelin sadece diğer modellere göre kalitesi bir tık düşük diyelim. Fiyat olarak uygun olduğu için attım. M2 slotu hakkında bilgi verirse arkadaş ona göre bir yol izleyelim.

Hocam şimdi ben bunu dıştan bağlayacağım öyle söyleyeyim.

Kimsenin önermediği ve benim de önermediğim kronik sıkıntılı hocam neden değil dediniz anlamadım.
M.2 olduğunu sanmıyorum çünkü arkadaş HDD'yi veya SSD'yi bile kutu ile kullanacakmış o nedenle muhtemelen yoktur slot.

Bilgisayarıma yer var ama gizli bir işlem yapıyorum babamın haberi olur öyle yaparsam böyle benim için daha iyi.

Ne yapmalıyım?

Bilgisayarıma yer var ama gizli bir işlem yapıyorum babamın haberi olur öyle yaparsam böyle benim için daha iyi.

Ne yapmalıyım?

HDD alın bence zaten RDR2 çok geç sürmüyor açılması GoW bilmiyorum fakat 1 TB alsan bayağı işini görür yüksek boyutlu olmasından ötürü bence HDD alın sırf hızlı diye bence SSD almayın çünkü yeri elbet dolacak senin yapacaklarından video falan depolayacağım demişsin o nedenle HDD alın.

Vallahi hocam bir yanım hız bir yanım depolama istiyor bana tam olarak ne seçeçeğimi anlatır mısınız? Zahmet olmazsa.

Vallahi hocam bir yanım hız bir yanım depolama istiyor bana tam olarak ne seçeçeğimi anlatır mısınız? Zahmet olmazsa.

Senin için depolama önemli hız olarak %50 civarı bir kayıp yaşarsın ama en azından 2 kat daha fazla alanın olur.
Yapıcağın şeylere 500 GB yetmez muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…