HDD'li bilgisayarda hangi işletim sistemi?

Windows 8.1 kur bence bende 8.1 kullanıyorum 10 gereksiz RAM ve disk kullanıyor HDD için bence en iyi işletim sistemi Windows 8.1, 7'nin tarihi geçti maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kur bence bende 8.1 kullanıyorum 10 gereksiz ram ve disk kullanıyor HDD için bence en iyi işletim sistemi Windows 8.1,7'nin tarihi geçti malesef.
Ekran kartımın 8.1 için driveri yok.
Sistemin geri kalanını -doğal olarak- bilmiyorum ama, en stabil olanı elbette Windows 10.
i3 9100F 4.2gHZ
Gigabyte H310M S2V 2.0
Crucial DDR4 8GB 2400mHz
WD 1TB 7.2K RPM HDD
ASUS RX560 4GB OC

Sistemin geri kalanını -doğal olarak- bilmiyorum ama, en stabil olanı elbette Windows 10.
Hayır değil stabilitesi en düşük olan işletim sistemi maalesef ki şu anlık Windows 10. Ana kanal güncellemeleri kararlılıktan uzakken İnsider hızlı kanalda bir tane sorun yaşadım şu an o da pencerelerin flicker yapmasıydı( Geçen gün düzelttiler). Windows 10 kullanacaksan Home kullan. Ama Windows 7 driverlarını uyumluluk modunda kurabilirsin 8.1'e ve hiç sıkıntı çıkarmaz.

Hayır değil stabilitesi en düşük olan işletim sistemi maalesef ki şu anlık Windows 10. Ana kanal güncellemeleri kararlılıktan uzakken İnsider hızlı kanalda bir tane sorun yaşadım şu an o da pencerelerin flicker yapmasıydı( Geçen gün düzelttiler). Windows 10 kullanacaksan Home kullan. Ama Windows 7 driverlarını uyumluluk modunda kurabilirsin 8.1'e ve hiç sıkıntı çıkarmaz.
Yani Windows 7 için kullanılan RX560 driverini 8.1 işletim sisteminde kullanabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı