- Makaleler
- 1
Sizce 7200 RPM HDD kullanan bir bilgisayarda en hızlı işletim sistemidir hangisidir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın 8.1 için driveri yok.Windows 8.1 kur bence bende 8.1 kullanıyorum 10 gereksiz ram ve disk kullanıyor HDD için bence en iyi işletim sistemi Windows 8.1,7'nin tarihi geçti malesef.
i3 9100F 4.2gHZSistemin geri kalanını -doğal olarak- bilmiyorum ama, en stabil olanı elbette Windows 10.
Sistemin geri kalanını -doğal olarak- bilmiyorum ama, en stabil olanı elbette Windows 10.
Bunu belirtseydiniz 8.1 önermezdim.O zaman tek yol Windows 10 Home SL.Ekran kartımın 8.1 için driveri yok.
i3 9100F 4.2gHZ
Gigabyte H310M S2V 2.0
Crucial DDR4 8GB 2400mHz
WD 1TB 7.2K RPM HDD
ASUS RX560 4GB OC
Hayır değil stabilitesi en düşük olan işletim sistemi maalesef ki şu anlık Windows 10. Ana kanal güncellemeleri kararlılıktan uzakken İnsider hızlı kanalda bir tane sorun yaşadım şu an o da pencerelerin flicker yapmasıydı( Geçen gün düzelttiler). Windows 10 kullanacaksan Home kullan. Ama Windows 7 driverlarını uyumluluk modunda kurabilirsin 8.1'e ve hiç sıkıntı çıkarmaz.Sistemin geri kalanını -doğal olarak- bilmiyorum ama, en stabil olanı elbette Windows 10.
Yani Windows 7 için kullanılan RX560 driverini 8.1 işletim sisteminde kullanabilir miyim?Hayır değil stabilitesi en düşük olan işletim sistemi maalesef ki şu anlık Windows 10. Ana kanal güncellemeleri kararlılıktan uzakken İnsider hızlı kanalda bir tane sorun yaşadım şu an o da pencerelerin flicker yapmasıydı( Geçen gün düzelttiler). Windows 10 kullanacaksan Home kullan. Ama Windows 7 driverlarını uyumluluk modunda kurabilirsin 8.1'e ve hiç sıkıntı çıkarmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.