HDD'li sistemde bilgisayar kilitleniyor

Teymen_06

Decapat
Daha fazla  
Evde duran bir hard disk im vardı format attım masaüstüne dosya aktarımı vs yaparken bilgisayar kilitleniyor hiçbir işlem yapamıyorum. İmleç dahi oynamıyor. SSD ile denedim böyle bir sorun yok. HDD'yi kurtarmanın bir şansı var mı?

Teracopy diye bir program var Windows için onu indirip onunla kopyalamayı deneyin, olmaz ise robocopy ve xcopy parametrelerini inceleyip bunlar ile kopyalamayı deneyin.

Robocopy veya xcopy ile DOS ortamında kopyalamanız daha rahat olabilir. DOS diski oluşturup robo ve xcopy ile deneyebilirsiniz.

Hocam verileri kurtarmak istemiyorum Windows yüklü Windows'u kullanmak istiyorum.

Hocam verileri kurtarmak istemiyorum Windows yüklü Windows'u kullanmak istiyorum.

O zaman DISM toollarını çalıştırın, SFC /SCANNOW yapın ve ardından chkdsk /f /r çalıştırın. Fakat sorun diskinizde bilginiz olsun. Tahminen bad sector var, eğer bad sector var ise öyle kullanmak pek mümkün olmayabilir kullansanız da sağlıklı olmayacaktır.

2 ihtimal var reset atıldığında System dosyaları hasar gördü, HDD de bad sector var.
Virüs olma ihtimali biraz daha arka planda şu anlık.

O zaman degistireyim bunu ama Windows kurmadan önce oyunlar vardi oyun oynarken herhangi bir problem olmuyordu.

Dediğim 3 tane Windows'un toolunu çalıştırın tahminen çözülecektir.

Format atıyorum şu an bazen ortasında bile donuyor bilgisayarı resetleyip tekrar atmak zorunda kalıyorum 3. deneyişim olursa deneyeceğim dediklerinizi.

Hocam anakartın üzerindeki pinler yamulmuş 3 farkli HDD ile denedim olmadı sanırım anakarttan kaynaklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…