Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #11 Akif9748 dedi: Sana çözüm var ama: 1.35 öncesini seçip indir. Eki Görüntüle 743240 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama 1.35 sürümünde multiplayer oynanabiliyor mu?
Akif9748 dedi: Sana çözüm var ama: 1.35 öncesini seçip indir. Eki Görüntüle 743240 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama 1.35 sürümünde multiplayer oynanabiliyor mu?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 19 Kasım 2020 #12 Ernesto Che Guevara dedi: Peki o sürümle multiplayer oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki çünkü sadece son sürümle çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle altarnatifler de var. Eğer olursa Mp'de oynayabilirsiniz.
Ernesto Che Guevara dedi: Peki o sürümle multiplayer oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki çünkü sadece son sürümle çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle altarnatifler de var. Eğer olursa Mp'de oynayabilirsiniz.
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #13 Teşekkürler dostlar deneyeceğim eğer olursa çözümü nasıl yapıldığını yazıp konuyu kapatacağım
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 19 Kasım 2020 #14 Ernesto Che Guevara dedi: Teşekkürler dostlar deneyeceğim eğer olursa çözümü nasıl yapıldığını yazıp konuyu kapatacağIM. Genişletmek için tıkla... Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap.
Ernesto Che Guevara dedi: Teşekkürler dostlar deneyeceğim eğer olursa çözümü nasıl yapıldığını yazıp konuyu kapatacağIM. Genişletmek için tıkla... Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap.
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #15 Akif9748 dedi: Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü ben şu an evde değilim yarın deneyeceğim. Akif9748 dedi: Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim evet oyun açıldı fakat çok zorluyor bilgisayarı 10 FPS altına düşüyor teşekkürler her şey için. Son düzenleme: 20 Kasım 2020
Akif9748 dedi: Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklü ben şu an evde değilim yarın deneyeceğim. Akif9748 dedi: Oyun hala yüklüyse önce videodakini yap. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim evet oyun açıldı fakat çok zorluyor bilgisayarı 10 FPS altına düşüyor teşekkürler her şey için.