HDD'nin çalıştığı nasıl anlaşılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar bende hard disk var, çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Ona nasıl Windows ISO kurabilirim driver ve programlı format için?

Arkadaşlar bende hard disk var, çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Ona nasıl Windows ISO kurabilirim driver ve programlı format için?
Hocam muhtemelen bir güç kaynağına takıp disk dönüyor mu dönmüyor mu anlarsınız. Ancak bu kesin bir sonuç belirtmez. En iyi bir bilgisayara takıp, diski formatlayıp denemek olucaktır.

@Akif usta USB olmadan nasıl takabilirim laptopa başka yolu var mı?
Hocam mevzuyu tam olarak anlayamadım. Taşınılabilir bir harddisk mi yoksa normal harddisk mi? Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Belirtirseniz daha rahat cevap verebilirim.

@Akif usta USB olmadan nasıl takabilirim laptopa başka yolu var mı?
Hocam mevzuyu tam olarak anlayamadım. Taşınılabilir bir harddisk mi yoksa normal harddisk mi? Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü? Belirtirseniz daha rahat cevap verebilirim

@akif.ahgf abi maddi durumumda zayıf benim ben Düzce'den nasıl bilgisayarcı bulacağım.

Arkadaşlar ben nasıl harddiskden veri kurtarabilirim C ve D diski kurtarmak istiyorum.

Son düzenleme:
@akif.ahgf abi maddi durumumda zayıf benim ben Düzce'den nasıl bilgisayarcı bulacağım.

Arkadaşlar ben nasıl harddiskden veri kurtarabilirim C ve D diski kurtarmak istiyorum.
Hocam Amasyanın Suluova İlçesinde ben bulabiliyorum elbet Düzce'de vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…