HDD'nin Çok Yavaş Olması

ByEATR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, harddiskim artık kullanılamaz hale geldi. İnanılmaz derecede yavaşladı, ömrü dolmuş olabilir mi?
Resimde diskimin değerleri var ben pek anlamıyorum, işin uzmanı arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ?

Son düzenleme:
Harddiskinde sorun var yanılmıyorsam hata diyor çünkü.
Geçebilirsen SSD'ye geçmeni öneririm. Bende kısa bir süre içerisinde SSD'ye terfi edeceğim.
Ama ben leptop kullanıcısıyım.

Harddiskinde 1824 tane bozuk sektör varmış. HDD Regenerator ile onarmayı ve ömrünü uzatmayı deneyebilirsin. Birde hangi uygulamayı kullandığını öğrenebilir miyim? Ben HDTune kullanıyorum ama bu uygulamanın arayüzü daha iyi gibi.

Harddiskinde sorun var yanılmıyorsam hata diyor çünkü.
Geçebilirsen SSD'ye geçmeni öneririm. Bende kısa bir süre içerisinde SSD'ye terfi edeceğim.
Ama ben leptop kullanıcısıyım.
Teşekkürler, Sistemim zaten SSD Diske kurulu ancak HDD Diskimde oyunlarım vardı.
HDD Regenerator 1 gün 5 saat kadar açık kaldı ancak bir faydası olmadı. Kullandığım program ise Ashampoo HDD Control 3

ramcache II diye bir program var ben de onla ilgili şimdi konu açacaktım bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…