HDD'nin HD Tune verileri nasıl?

itsTatanka

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. HDD bazen okunmuyor. Ben de okuduğu sırada HD Tune ile test yaptım fakat bu verilerden pek anlamıyorum, anlayan arkadaşlar sağlık durumu ile ilgili bilgi verirse çok sevinirim. Ona göre verilerimi kurtarma yoluna gideceğim yeni bir HDD alıp. Şimdiden teşekkürler.

HDD'de bozuk olabilecek 1 sektör var gözüküyor. Bunun dışında bir sorunu yok. Diskte önemli verileriniz varsa yedeklemenizi tavsiye ederim.
Diskin okunmama sorunun için SATA ve güç kablolarını kontrol ediniz. Mümkünse başka bir SATA portuna takarsınız.

Son düzenleme:
baska bir veri kablosu taktim duzeldi su an calisiyor. baska bir diske yedekliyim ne olur ne olmaz yine de tesekkur ederim cevap icin.

Evet düzeliyor. Biçimlendirme bittikten sonra Current Pending Sector parametresinin sıfır olması gerekiyor.
merhaba, dediginiz yaptim duzeldi fakat bu sefer offline uncorrectable 1 oldu.

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-09_150420.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 63
Okuma ve yazma sırasında doğrulanamayan hataların sayısını gösterir bu parametre ya da sektörlerin. 4 tane yazma hatası var 1 tanesi doğrulanamamış sanırım.
O sektör doğrulamayan olmuş olabilir.

Son düzenleme:
Okuma ve yazma sırasında doğrulanamayan hataların sayısını gösterir bu parametre ya da sektörlerin. 4 tane yazma hatası var 1 tanesi doğrulanamamış sanırım.
O sektör doğrulamayan olmuş olabilir.
Teşekkürler zaman ayırdığınız için son bir sorum olacaktı bunlar sıkıntı yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…