K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 şahsi dedi: Dediğinizi yapıyorum. Keşke almadan önce de buraya sorsaydım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi günler
şahsi dedi: Dediğinizi yapıyorum. Keşke almadan önce de buraya sorsaydım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi günler
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 17 Aralık 2020 #12 şahsi dedi: Durum bu 14 TB veri 1 yıla yakın da çalışma ömrü gösteriyor. Sağlık durumu ve performansı da iyi gösteriyor. 150 liraya 500 GB almıştım böyle bir durumda kalacağımı biliyordum ama bu fiyata da bu oluyor ancak. İade mi etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İade edip daha hızlı bir SSD bakın 240GB gibi SSD'leri 500GB HDD fiyatında bulmak mümkün.
şahsi dedi: Durum bu 14 TB veri 1 yıla yakın da çalışma ömrü gösteriyor. Sağlık durumu ve performansı da iyi gösteriyor. 150 liraya 500 GB almıştım böyle bir durumda kalacağımı biliyordum ama bu fiyata da bu oluyor ancak. İade mi etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İade edip daha hızlı bir SSD bakın 240GB gibi SSD'leri 500GB HDD fiyatında bulmak mümkün.