GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 24 Kasım 2022 #1 500 GB HDD'nin sağlık durumuna bakmak için bilgisayara HD Tune indirdim. Nereyi hangi ayarlarla tarama yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
500 GB HDD'nin sağlık durumuna bakmak için bilgisayara HD Tune indirdim. Nereyi hangi ayarlarla tarama yapmalıyım?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 24 Kasım 2022 #2 Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 5 Aralık 2022 #3 Tyrus dedi: Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Tyrus dedi: Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uzun tarama yaptım sonuç ekte. @T3tracon DC verin ekliyim. Dosya Ekleri IMG_20221124_201804.jpg 160,8 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 24 Kasım 2022
Tyrus dedi: Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Tyrus dedi: Üstte health bölümü vardı sanırım oradan yapıyorduk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uzun tarama yaptım sonuç ekte. @T3tracon DC verin ekliyim.
Cnrnzl Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #4 hard disk sentinel indir.
batiwankenobi Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 875 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #5 Konu açmak istemedim buraya sorayım konu varken. Evde harici bir HDD buldum Samsung marka sadece eski oyunlar için vs kullanmayı düşünüyorum sağlık değerleri bu şekilde sizce sorun yaşatır mı? Dosya Ekleri 06-Aralýk-2022_22-00.png 93,2 KB · Görüntüleme: 43 06-Aralýk-2022_22-01.png 108,5 KB · Görüntüleme: 35
Konu açmak istemedim buraya sorayım konu varken. Evde harici bir HDD buldum Samsung marka sadece eski oyunlar için vs kullanmayı düşünüyorum sağlık değerleri bu şekilde sizce sorun yaşatır mı?