YusufkK Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #11 Eren uzunkavak dedi: Şu an denedim ancak böyle bir hata veriyor yeniden başlattım gene aynı. Eki Görüntüle 1667271 Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeyi bu yazılım üzerinden denedin mi?
Eren uzunkavak dedi: Şu an denedim ancak böyle bir hata veriyor yeniden başlattım gene aynı. Eki Görüntüle 1667271 Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeyi bu yazılım üzerinden denedin mi?
E Eren uzunkavak Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 50 13 Şubat 2023 #12 YusufkK dedi: Bu yazılım üzerinden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi birşey var ise ordan olabilir gibi
YusufkK dedi: Bu yazılım üzerinden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi birşey var ise ordan olabilir gibi
YusufkK Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #13 Eren uzunkavak dedi: Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi bir şey var ise oradan olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... HDD regenarator yazılımı üzerinden yapılabilir.
Eren uzunkavak dedi: Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi bir şey var ise oradan olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... HDD regenarator yazılımı üzerinden yapılabilir.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 13 Şubat 2023 #14 Eren uzunkavak dedi: Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi bir şey var ise oradan olabilir gibi Genişletmek için tıkla... HDD'yi eski bilgisayarınıza takın elinizde USB varsa ISO dosyasını USB'ye yazdırın sonra kurulum ekranında diski biçimlendirip kurulumu kapatın ben öyle biçimlendirmiştim
Eren uzunkavak dedi: Evet, denedim. BIOS üzerinden biçimlendirme gibi bir şey var ise oradan olabilir gibi Genişletmek için tıkla... HDD'yi eski bilgisayarınıza takın elinizde USB varsa ISO dosyasını USB'ye yazdırın sonra kurulum ekranında diski biçimlendirip kurulumu kapatın ben öyle biçimlendirmiştim