Ömer yön Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5 3 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Sistemimdeki SSD'de yer kalmadığı için HDD aldım. HDD'ye oyun veya dosya kurmak için Windows yüklemek gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2020
Arkadaşlar merhaba. Sistemimdeki SSD'de yer kalmadığı için HDD aldım. HDD'ye oyun veya dosya kurmak için Windows yüklemek gerekiyor mu?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 3 Nisan 2020 #2 Hayır gerekmez sadece depolama için kullanabilirsiniz.
Ömer yön Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5 3 Nisan 2020 #3 Furkan1461 dedi: Hayır gerekmez sadece depolama için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapıcam içinde programx86 yok bomboş disk duruyor öyle Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,5 KB · Görüntüleme: 47
Furkan1461 dedi: Hayır gerekmez sadece depolama için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapıcam içinde programx86 yok bomboş disk duruyor öyle
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2020 #4 Ekstra depolama disklerinde C'deki gibi otomatik dosyalandırma olmaz zaten.
Ömer yön Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5 3 Nisan 2020 #5 Parti Şapkası dedi: Ekstra depolama disklerinde C'deki gibi otomatik dosyalandırma olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... napıcam peki
Parti Şapkası dedi: Ekstra depolama disklerinde C'deki gibi otomatik dosyalandırma olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... napıcam peki
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2020 #6 Direkt kuracaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok. İstersen kendin D:/Oyunlar/ şeklinde dosya oluşturursun ve ona kurarsın yani farketmiyor.
Direkt kuracaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok. İstersen kendin D:/Oyunlar/ şeklinde dosya oluşturursun ve ona kurarsın yani farketmiyor.
Ömer yön Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5 3 Nisan 2020 #7 Parti Şapkası dedi: Direkt kuracaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok. İstersen kendin D:/Oyunlar/ şeklinde kendin dosya oluşturursun. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Parti Şapkası dedi: Direkt kuracaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok. İstersen kendin D:/Oyunlar/ şeklinde kendin dosya oluşturursun. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #8 Gerekmez, zaten ekstra depolama için almışsınız. Windows C'de mevcut.
Ömer yön Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5 3 Nisan 2020 #9 Danotella dedi: Gerekmez, zaten ekstra depolama için almışsınız. Windows C'de mevcut. Genişletmek için tıkla... oyun kurmak istiyorum karşıma bu geliyor Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,5 KB · Görüntüleme: 45
Danotella dedi: Gerekmez, zaten ekstra depolama için almışsınız. Windows C'de mevcut. Genişletmek için tıkla... oyun kurmak istiyorum karşıma bu geliyor
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #10 Ömer yön dedi: oyun kurmak istiyorum karşıma bu geliyor Genişletmek için tıkla... Antivirüs programınızı kapatıp deneyin.
Ömer yön dedi: oyun kurmak istiyorum karşıma bu geliyor Genişletmek için tıkla... Antivirüs programınızı kapatıp deneyin.