Elimde 1 TB taşınabilir HDD var. Ben bu HDD'ye Ubuntu yükleyebilir miyim? Yani demek istediğim; flash disk yerine HDD'ye yükleyip kurulumu oradan yapabilir miyim?
Hard disk yeni. İçinde hiçbir şey yok. Ek program indirmek gerekir mi?
Bir şey daha diyeceğim. 2 işletim sistemi yapabilir miyim bu bilgisayarı mı? Kasada takılı 320 GB HDD var. Bunda Windows 10 kurulu. 1 TB olan HDD'ye Linux kurup ikisini birlikte çalıştırabiliyor muyuz?
Bir şey daha diyeceğim. 2 işletim sistemi yapabilir miyim bu bilgisayarı mı? Kasada takılı 320 GB HDD var. Bunda Windows 10 kurulu. 1 TB olan HDD'ye Linux kurup ikisini birlikte çalıştırabiliyor muyuz?
Linux Mint Cinnamon öneririm. O da Ubuntu tabanlı.
ISO'yu Rufus'la DD modunda yazdırın. Diskte kalıcı bölümü de ayarlayabilirsiniz. O şekilde kurulum imajı diskin başında kalır. Sonraki kalıcı bölümü istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Linux Mint Cinnamon öneririm. O da Ubuntu tabanlı.
ISO'yu Rufus'la dd modunda yazdırın. Diskte kalıcı bölümü de ayarlayabilirsiniz. O şekilde kurulum imajı diskin başında kalır. Sonraki kalıcı bölümü istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Reis Mint Cinnamon'un sitesine girdim ve Türkiye için indirme linkini buldum. Şu an indirildi. Yeni bir konu açıp seni etiketlesem yükleme aşamaları konusunda yardım eder misin?
Reis Mint Cinnamon'un sitesine girdim ve Türkiye için indirme linkini buldum. Şu an indirildi. Yeni bir konu açıp seni etiketlesem yükleme aşamaları konusunda yardım eder misin?