Franklin Clinton Megapat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; Yarın alacağım bilgisayara normal olarak Windows 8.1 64 bit kuracağım ama aklımda bir soru işareti var. Bilgisayarda SSD yerine HDD kullanacağım. Ben bu bilgisayara UEFI kurulum yapabilir miyim? Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar; Yarın alacağım bilgisayara normal olarak Windows 8.1 64 bit kuracağım ama aklımda bir soru işareti var. Bilgisayarda SSD yerine HDD kullanacağım. Ben bu bilgisayara UEFI kurulum yapabilir miyim? Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #2 Yapabilirsiniz ancak anakartın UEFI desteği var mı? Eski bir sistem değilse büyük ihtimal vardır zaten.
Yapabilirsiniz ancak anakartın UEFI desteği var mı? Eski bir sistem değilse büyük ihtimal vardır zaten.