HDD'ye USB ile Nasıl Windows 7 Kurulur?

Ömer Gül 913

Hectopat
Benim Foxconn H55MXV-LE Socket 1156 Intel H55 DDR3 Anakartı olan bir bilgisayarım var. Buna yeni bir HDD alacağım fakat USB'den nasıl Windows7 kurabilirim, bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Benim Foxconn H55MXV-LE Socket 1156 Intel H55 DDR3 Anakartı olan bir bilgisayarım var. Buna yeni bir HDD alacağım fakat USB'den nasıl Windows7 kurabilirim, bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarcılar var. Gidin Windows 7 hangi sürümünü istiyorsanız onu yüklemesini söyleyin. UEFI demeyi unutmayın. Önerim Ultimate yükletmeniz olur hatta 8.1 Pro yükletin hocam. Kendım kullanıyorum. Win 7 Professional'dan geçtim inanın daha stabil ve performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus adlı yazılım ile Windows 7 ISO dosyasını USB'ye yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Sistemi USB'den açın. kurulum başlayacak. Ekrandaki yönergeleri takip edin.

Boot menüsü çok karışık. Tam olarak menüdeki hangi seçeneklerden USB öncelikli yaparım sırasıyla yazar mısınız?

Ama HDD olmadığı için windowsu açıp bakamıyorum sanırım klasik BİOS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…