HDD'ye VirtualBox ile Format Atılır mı?

Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
2.046
Makaleler
2
Çözümler
26
İyi forumlar herkese bir sorunla karşı karşıyayım.
Eski bilgisayarım için Windows 7 format flash belleği oluşturdum fakat bir türlü USB'den boot ettiremedim. BIOS'tan USB'nin sırasını öne çektim olmadı, Boot Manager'dan USB'yi seçtim olmadı kısacası başlamıyor. Rufus'u ve Microsoft'un kendi USB/DVD programını denedim ikisi de olmadı. En son böyle bir şey düşündüm.

Elimde HDD kutusu ve eski bilgisayarımın harddiski var.
Yeni bilgisayarıma VirtualBox kurdum.
Yapmak istediğim şey VirtualBox ile eski bilgisayarımın harddiskine format atmak.
Böyle bir şey mümkün müdür? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Hayır, atamazsınız.
Bu arada zannedersem sorunu çözmüş bulunmaktayım. Flash belleği NTFS yapmış Rufus :) İki saattir o yüzden atamıyormuşum. Şu an yeni dosyaları FAT32 flash belleğe kopyalıyorum. Kusura bakmayın sabahın 10'undan beri uğraşıyorum sizleri de konu aça aça yordum.

@Bayram Şenakar hocam benim flaşlarımı siz mi flash yapıyorsunuz? :D ben ingilizce tabir kullanmaktan kaçınmak amacıyla öyle yazıyordum :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı