Çözüldü HDD'ye Windows 10 kurup sistemden çıkardıktan sonra sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MadenSuyuTR

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
/ Excalibur G770 / 8 GB RAM / 4GB VRAM GTX1650 / 500GB M.2 SDD / İ5-12450H 2.50GHZ / Windows 11 Home /
RAM
16 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
2 SSD 1 HDD (Samsung Crucial WD BLUE)
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Excalibur G770
İşlemci
İntel i5-12450H
Merhaba. Başlığa ne diyeceğimi bilemedim ancak anlatayım. Şimdi benim Windows 11 kurulu bir hardiskim var USB'den Windows 10 kuracağım ve sonradan çıkarıp rafa kaldıracağım. Gerektiğinde kullanacağım. Şimdi Windows 10'u kurdum USB (HDD) i çıkardım sonrasında sorun olur mu?

Çözüm
Hayır mesela kurdum sonra kapatıp açınca menü geliyor Windows 10 mu Windows 11 diye ben bilgisayarı kapatıp Windows 10'u çıkarsam böyle bir menü gelecek mi?

Eğer içinde Windows 10 olan diski çıkarırsanız gelmez hocam. BIOS sadece tek işletim sistemi olarak 11i göreceği için direkt olarak 11i çalıştırır.
Taktığınızda içindeki işletim sistemini kullanabilirsiniz hocam eğer sorunuz buysa.

Hayır mesela kurdum sonra kapatıp açınca menü geliyor Windows 10 mu Windows 11 diye ben bilgisayarı kapatıp Windows 10'u çıkarsam böyle bir menü gelecek mi?

Eğer içinde Windows 10 olan diski çıkarırsanız gelmez hocam. BIOS sadece tek işletim sistemi olarak 11i göreceği için direkt olarak 11i çalıştırır.

Çözüm
Tamam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…