HDD'yi Ayırmalı mıyım?

EndLess975

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Arkadaşlar bugün yeni topladığım PC'yi alacağım ama aklımda bir soru var, Technopat videosunda sürücüleri C ve D olarak ayırmıyor, benim de kafam karıştı ben nasıl yapayım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Sevenleri ayırmayın.

Sonradan da ayırabilirsin o bölümde de. C: ve D:'ye kullanım ihtiyacına göre gerekli değerleri verebilirsiniz. Burada yapılan ayırmanın fiziksel olmadığını belirteyim. O yüzden ayırmanın pek de bir getirisi yok. Fakat alışkanlıktan dolayı C:'yi sistem bileşenleri, uygulama dosyaları gibi kısımların olacağını, D:'nin ise yedek ve medya depolama gibi düşünerek ayırma yapabilirsin.

Benim sistem 60 GB'tı ve dolmuştu. Windows'a ekran kartına güncelleme filan geliyor doluyor. 100-120 GB verin rahatlayın bence. Tahmini ne kadar oyun, film, fotoğraf yükleyeceğinizi öngörerek yaparsanız daha iyi olur.

Ayırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü ağırlıklı olarak oyun oynayan biriyim demişsiniz. Windows ve oyunları aynı diske kurarsanız, format attığınız zaman oyunlarda silinir.

Benim sistem 60 GB'tı ve dolmuştu. Windows'a ekran kartına güncelleme filan geliyor doluyor. 100-120 GB verin rahatlayın bence. Tahmini ne kadar oyun, film, fotoğraf yükleyeceğinizi öngörerek yaparsanız daha iyi olur.

Peki nasıl ayırıcam sadece yeni oluşturup 200gb mi vericem yoksa başka bir şekildemi

Peki nasıl ayırıcam sadece yeni oluşturup 200gb mi vericem yoksa başka bir şekildemi
Tam bir bilgim yok onuda bilen bir arkadaş yazarsa daha sağlıklı olur. Yeni konu açın bence veya Google'a bakın eğer bulamazsanız açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…