Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Ağustos 2014 #11 O aparatın içine HDD'yi koyup optik sürücü yerine takacaksınız. Optik sürücünün bağlantısını çıkardığınız yere takacaksınız.
O aparatın içine HDD'yi koyup optik sürücü yerine takacaksınız. Optik sürücünün bağlantısını çıkardığınız yere takacaksınız.
Mustafa Kadoğlu Megapat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #12 Hayır, depolamak için değil laptopuma SSD aldım. Onu taktım bir de yanına 'D' sürücüsü olarak 1 TB Sabit disk almayı düşünüyorum. Onu da optik sürücünün yerine takmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Hayır, depolamak için değil laptopuma SSD aldım. Onu taktım bir de yanına 'D' sürücüsü olarak 1 TB Sabit disk almayı düşünüyorum. Onu da optik sürücünün yerine takmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
C compterist Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki gibi bir parça ile yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki gibi bir parça ile yapabilirsin.