Başlıkta çok yüzeysel belirtmiş olsam da yaşadığım sorun aslında çok garip. Şöyle ki;
Bugün yeni bilgisayarımın SSD'sine Windows 10 Pro kurduktan sonra gerekli güncellemeleri yaptım ve Bu bilgisayar klasörüne girdim. İlk sorun burada başladı, 1 TB HDD + 256 GB SSD'si olan bilgisayarımda HDD gözükmüyordu. Daha sonra Disk Yönetimi'nden bu sorunu çözdüm. Fakat şu an da indirdiğim her şey SSD'ye kuruluyor. Birkaç araştırma yaptım ve genellikle Downloads klasörünü HDD'ye atmamız gerektiğini ve masaüstüne hiçbir dosya kurmamamız, tüm dosyaları HDD'ye kurmamız gerektiğini önerdiklerini gördüm. (Çünkü Masaüstü SSD'nin bulunduğu C Diskinde bulunuyor) Bir nevi HDD'nin bulunduğu D Diskini Masaüstü gibi kullanmamız gerektiğini söylüyorlardı. Ben bilgisayarımı normal kullanmak indirdiğim her şeyin Yerel Disk D'ye kurulmasını ki buna Media oynatıcısı, resimler vb. dahil. Ve masaüstünü de klasörlerimi orada açarak kullanmak istiyorum. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir eğer yardımcı olabilirseniz çok yardımcı olursunuz.