Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #11 burası nasıl olur aradaki boşluktan da kabloyu geçirirsiniz Dosya Ekleri 46.jpg 201 KB · Görüntüleme: 49
Khleodonn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: Sol alttaki boşluğa koyabilirsin. Kızak yok göründüğü kadarıyl Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: burası nasıl olur aradaki boşluktan da kabloyu geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: burası nasıl olur aradaki boşluktan da kabloyu geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Tahminimce orda hem çok ses yapacaktır hemde ufak bir sallantıda HDD çalışırken bozulabilir. Zaten onun için HDD yeri arıyorum.
ItsAllGoodman dedi: Sol alttaki boşluğa koyabilirsin. Kızak yok göründüğü kadarıyl Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: burası nasıl olur aradaki boşluktan da kabloyu geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: burası nasıl olur aradaki boşluktan da kabloyu geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Tahminimce orda hem çok ses yapacaktır hemde ufak bir sallantıda HDD çalışırken bozulabilir. Zaten onun için HDD yeri arıyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #13 Benimki böyle tel ile sizde yapabilirsiniz Dosya Ekleri IMG_20211012_223546_357.jpg 101,4 KB · Görüntüleme: 42
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 12 Ekim 2021 #14 Khleodonn dedi: Tahminimce orda hem çok ses yapacaktır hem de ufak bir sallantıda HDD çalışırken bozulabilir. Zaten onun için HDD yeri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yer olmadığı için öyle takmak zorundasınız ama.
Khleodonn dedi: Tahminimce orda hem çok ses yapacaktır hem de ufak bir sallantıda HDD çalışırken bozulabilir. Zaten onun için HDD yeri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yer olmadığı için öyle takmak zorundasınız ama.