Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Benim bir HDD'im var. Bilgisayarda takılı olan Win 7 Professional yüklü. Evde yüklü olanın durumu çok kötü bayağı. Evde başka HDD buldum yeni ama onu takınca BIOS'a girmiyor direkt logo ekranında kalıyor. Ben buna nasıl Windows yükleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Benim bir HDD'im var. Bilgisayarda takılı olan Win 7 Professional yüklü. Evde yüklü olanın durumu çok kötü bayağı. Evde başka HDD buldum yeni ama onu takınca BIOS'a girmiyor direkt logo ekranında kalıyor. Ben buna nasıl Windows yükleyeceğim?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #2 Şuan kullandığınız sisteme bu HDD'yi sistem çalışırken takın ve disk yönetiminden formatlayın.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 kerb dedi: Şu an kullandığınız sisteme bu HDD'yi sistem çalışırken takın ve disk yönetiminden formatlayın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takmaya başka kablo yok.
kerb dedi: Şu an kullandığınız sisteme bu HDD'yi sistem çalışırken takın ve disk yönetiminden formatlayın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takmaya başka kablo yok.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #4 Bayİsca dedi: HDD'yi takmaya başka kablo yok. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
Bayİsca dedi: HDD'yi takmaya başka kablo yok. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 kerb dedi: Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam.