1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride E: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama E: diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.
SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak
Eğer C'nin boyutu SSD'den büyük değilse sorunsuz klonlayabilirsiniz.
Klonlama var olan veriyi silmediği için eğer veri kaybı oluşursa biçimlendirme yapmadan önce alma şansınız var. Hazır SSD'ye geçmişken temiz kurulum yapmak daha iyi olurdu.
1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride e: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama e: Diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.
Kardeşim ben de daha yeni klonladım yarım saat oldu.
.
Bu videoyu izle ve dediklerini yap oradaki uygulamada sadece C: Yi seçebilceksin. Sorununu halledersin. İstediğin diski seçip kaynağı SSD olarak göster.
Kardeşim ben de daha yeni klonladım yarım saat oldu.
.
Bu videoyu izle ve dediklerini yap oradaki uygulamada sadece C: Yi seçebilceksin. Sorununu halledersin. İstediğin diski seçip kaynağı SSD olarak göster.
Hiç bir disk silinmeyecek.
Toplamda 2 tane C olacak. (isimleri farklı olsa da içerisi aynı olan 2 bölüm olacak birisi HDD'deki öteki SSD'deki) Eğer her şey yolunda ise Disk Yöntetiminden HDD'deki C'nin bölümünü silip. E'yi genişletebilirsiniz.
Hiç bir disk silinmeyecek.
Toplamda 2 tane C olacak. (İsimleri farklı olsa da ama içerisi aynı olan 2 bölüm olacak birisi HDD'deki öteki SSD'deki) eğer her şey yolunda ise disk yöntetiminden HDD'deki C'nin bölümünü silip. E'yi genişletebilirsiniz.
1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride E: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama E: diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.