M MrExpert Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 17 18 Ocak 2015 #1 Sıfırdan kurulum yapmamak ve veri kaybetmemek için böyle yapmam gerekiyor. Aslında Casper v7 ile yapılıyordu ama güncellenmiş yeni sürümde, beceremedim. Bunun için güzel iş gören bir yazılım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2015
Sıfırdan kurulum yapmamak ve veri kaybetmemek için böyle yapmam gerekiyor. Aslında Casper v7 ile yapılıyordu ama güncellenmiş yeni sürümde, beceremedim. Bunun için güzel iş gören bir yazılım var mı?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2015 #2 Bu rehberde nasıl yapacağınızı görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Program anlatımı 10:20'den sonra.
Bu rehberde nasıl yapacağınızı görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Program anlatımı 10:20'den sonra.
M MrExpert Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 17 18 Ocak 2015 #3 Spurs dedi: Bu rehberde nasıl yapacağınızı görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Program anlatımı 10:20'den sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümde değişmiş beceremedim videodaki sürüm çok farklı.
Spurs dedi: Bu rehberde nasıl yapacağınızı görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Program anlatımı 10:20'den sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümde değişmiş beceremedim videodaki sürüm çok farklı.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.971 Çözümler 86 18 Ocak 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et