dassault
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600G
ASUS PRİME B450M-K II
XPG 16 GB RAM
GIGABYTE 120 GB SSD
SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD
SAMSUNG 160 GB HDD
MSİ 550W PSU
- Meslek
- Öğrenci
- SSD veya HDD modeli
- SEAGATE BARRACUDA 1 TB
- Anakart
- ASUS P8 H61 MLX- R2.0
Sistem:
i3 3220.
ASUS P8H61 mlx-r 2.0
Gigabyte 120 GB SSD.
Seagate Barracuda 1 TB HDD.
Samsung 160 GB HDD.
Intel HD Graphics 2500.
Windows 11 Home 64 Bit.
SSD: Alalı 4 ay oldu ve sorun yok.
Samsung HDD: 9 yıldır bilgisayarla gelen HDD sorun yok.
Seagate HDD: 22 şubat 2022 tarihinde aldım ve fotoğraf depolama için kullanıyordum. Fakat bu HDD'yi bilgisayara taktığım an SSD'deki Windows gidiyor.
Format USB'si takılıysa ve SSD'den başlatırsam bu hatayı alıyorum:
Format USB'si takılı değil ve SSD'den başlatırsam bu hatayı alıyorum: Format atarken isletim sistemi yok hatasi aliyorum. | DonanımHaber Forum
12 Temmuz sabahı bilgisayarı açtığımda sürekli Windows logosunda döndüğünü ve oradan hiç ilerlemediğini fark ettim. Ve format atmak istedim fakat Seagate HDD takılıyken SSD'ye format bile attırmıyor (format kurulum ekranı gelmiyordu setup.exe ile başlatıyorum fakat yine de ilerlemiyor)
Seagate HDD SATA kablosunu söktüğümde hiçbir sorun olmuyor bilgisayarda.
Seagate HDD içinde önemli dosyalar var bunları nasıl kurtarabilirim? (garantisi devam ediyor satıcı ve site Hepsiburada olduğu için sorun çıkartmazlar)
i3 3220.
ASUS P8H61 mlx-r 2.0
Gigabyte 120 GB SSD.
Seagate Barracuda 1 TB HDD.
Samsung 160 GB HDD.
Intel HD Graphics 2500.
Windows 11 Home 64 Bit.
SSD: Alalı 4 ay oldu ve sorun yok.
Samsung HDD: 9 yıldır bilgisayarla gelen HDD sorun yok.
Seagate HDD: 22 şubat 2022 tarihinde aldım ve fotoğraf depolama için kullanıyordum. Fakat bu HDD'yi bilgisayara taktığım an SSD'deki Windows gidiyor.
Format USB'si takılıysa ve SSD'den başlatırsam bu hatayı alıyorum:
Format USB'si takılı değil ve SSD'den başlatırsam bu hatayı alıyorum: Format atarken isletim sistemi yok hatasi aliyorum. | DonanımHaber Forum
12 Temmuz sabahı bilgisayarı açtığımda sürekli Windows logosunda döndüğünü ve oradan hiç ilerlemediğini fark ettim. Ve format atmak istedim fakat Seagate HDD takılıyken SSD'ye format bile attırmıyor (format kurulum ekranı gelmiyordu setup.exe ile başlatıyorum fakat yine de ilerlemiyor)
Seagate HDD SATA kablosunu söktüğümde hiçbir sorun olmuyor bilgisayarda.
Seagate HDD içinde önemli dosyalar var bunları nasıl kurtarabilirim? (garantisi devam ediyor satıcı ve site Hepsiburada olduğu için sorun çıkartmazlar)