SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar şu an yeni kasamda eski laptopumdaki HDD'yi kullanıyorum. HDD'yi kasadan çıkarıp laptopa taksam içindekiler yok olur mu? Bunu sorma nedenim kasaya HDD'yi ilk taktığımda içinin boş olması.
Merhaba arkadaşlar şu an yeni kasamda eski laptopumdaki HDD'yi kullanıyorum. HDD'yi kasadan çıkarıp laptopa taksam içindekiler yok olur mu? Bunu sorma nedenim kasaya HDD'yi ilk taktığımda içinin boş olması.
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 25 Kasım 2020 #2 Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın.
Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 25 Kasım 2020 #3 SametDursun dedi: Merhaba arkadaşlar şu an yeni kasamda eski laptopumdaki HDD'yi kullanıyorum. HDD'yi kasadan çıkarıp laptopa taksam içindekiler yok olur mu? Bunu sorma nedenim kasaya HDD'yi ilk taktığımda içinin boş olması. Genişletmek için tıkla... HDD içindeki bilgiler gitmez. Ancak Laptop için sıkıntı çıkma olasılığı pek tabii olabilir. Eğer dizüstü bilgisayarınızın içinde halihazırda bir işletim sistemi yüklüyse ve HDD'de de varsa sıkıntı çıkabilir belki.
SametDursun dedi: Merhaba arkadaşlar şu an yeni kasamda eski laptopumdaki HDD'yi kullanıyorum. HDD'yi kasadan çıkarıp laptopa taksam içindekiler yok olur mu? Bunu sorma nedenim kasaya HDD'yi ilk taktığımda içinin boş olması. Genişletmek için tıkla... HDD içindeki bilgiler gitmez. Ancak Laptop için sıkıntı çıkma olasılığı pek tabii olabilir. Eğer dizüstü bilgisayarınızın içinde halihazırda bir işletim sistemi yüklüyse ve HDD'de de varsa sıkıntı çıkabilir belki.
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Laptoptaki HFD yi taktigim için şu an latopta ne HDD var ne SSD dolayısıyla işletim sistemi yok sorun cıkmaz degil mi? efenevzatturan dedi: Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlmamamıştı hatta oyundan çıkıp kasya taktım HDD'yi.
Laptoptaki HFD yi taktigim için şu an latopta ne HDD var ne SSD dolayısıyla işletim sistemi yok sorun cıkmaz degil mi? efenevzatturan dedi: Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlmamamıştı hatta oyundan çıkıp kasya taktım HDD'yi.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 25 Kasım 2020 #5 Evet sıfırlanır. (!) Şaka bir yana çıkarabilirsiniz hiçbir sorun olmaz.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 25 Kasım 2020 #6 efenevzatturan dedi: Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten laptop HDD si kullanıyormuş. Dikkat etmediniz sanırım.
efenevzatturan dedi: Hayır sıfırlanmaz kasaya ilk taktığında sıfırlanmış olarak aldığın için boştur. Bu arada laptopa kasa HDD'si sığdıramazsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten laptop HDD si kullanıyormuş. Dikkat etmediniz sanırım.
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 25 Kasım 2020 #7 SametDursun dedi: Laptoptaki HFD yi taktigim için şu an latopta ne HDD var ne SSD dolayısıyla işletim sistemi yok sorun cıkmaz degil mi? Sıfırlmamamıştı hatta oyundan çıkıp kasya taktım HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Laptoptan çıkan diski bilgisayara koyup tekrar laptopa koymak istiyorsan hiçbir sakıncası yok direk koyabilirsin sıfırlanma olmaz.
SametDursun dedi: Laptoptaki HFD yi taktigim için şu an latopta ne HDD var ne SSD dolayısıyla işletim sistemi yok sorun cıkmaz degil mi? Sıfırlmamamıştı hatta oyundan çıkıp kasya taktım HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Laptoptan çıkan diski bilgisayara koyup tekrar laptopa koymak istiyorsan hiçbir sakıncası yok direk koyabilirsin sıfırlanma olmaz.
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #8 Agent Phil Coulson dedi: Evet sıfırlanır. (!) Şaka bir yana çıkarabilirsiniz hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasayı ilk açtığımda içi boş olduğu için sordum açıkçası 3 megabit internetle toplam 300 GB'lık oyunlar indirdiğim için:
Agent Phil Coulson dedi: Evet sıfırlanır. (!) Şaka bir yana çıkarabilirsiniz hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasayı ilk açtığımda içi boş olduğu için sordum açıkçası 3 megabit internetle toplam 300 GB'lık oyunlar indirdiğim için: