HUDSON_44 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar şöyle bir şey almayı planlıyorum. Bir HDD alıp onu taşınabilir HDD dönüştürücü koyacağım, içinde oyunlar olacak bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Arkadaşlar şöyle bir şey almayı planlıyorum. Bir HDD alıp onu taşınabilir HDD dönüştürücü koyacağım, içinde oyunlar olacak bir sorun olur mu?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Ocak 2021 #2 Sorun olmaz ama oyunların yüklenme süresi çok uzar. Onun için de USB 3.0 özellikli bir kutu almalısınız fakat yine yükleme süresi düşer.
Sorun olmaz ama oyunların yüklenme süresi çok uzar. Onun için de USB 3.0 özellikli bir kutu almalısınız fakat yine yükleme süresi düşer.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #3 Hayır ama çok sakat olur. Hafif bir darbede bile verilerinize el fatiha okunur. Amacınız yedek almak ise o diski bir dahili disk olarak koyun sisteme.
Hayır ama çok sakat olur. Hafif bir darbede bile verilerinize el fatiha okunur. Amacınız yedek almak ise o diski bir dahili disk olarak koyun sisteme.