HDD'yi yuvaya takmadan veri aktarma

Yer
Tekirdağ | (Sarıyer)
Yakın zamanda eski sistemden yeni sisteme geçeceğim için bazı dosyaları aktarmak istiyorum. Yeni sistemde 1 SSD, 1 HDD olacak ve HDD içine eski bilgisayarımdan veri aktarmayı düşünüyorum. Kablo bağlantılarını yaptıktan sonra verileri aktarana kadar HDD kasa dışında dursa herhangi bir zararı olur mu? SSD olsa pek düşünmezdim fakat HDD olunca aklıma takıldı.

Bir HDD kutusu alır iseniz, size fazlasıyla yetecektir.
Eğer 2.5 ince ise HDD'niz:
Bu linke bakabilirsizin. Ben yıllardır kullanıyorum. Memnunum. HDD'nizi, taşınabilir hale getirebilirsiniz.

Eski bilgisayarıma SSD almıştım. İçindeki HDD'yi de bu kutuya koyup, harici disk yaptım. Bazı kutular çok kötü çalışıyor, deneyimledim ve gördüm. 2.5 inch için, bu linkteki kutu yeterli oluyor. Oyunları, o kutuya koyduğum HDD'ye yükledim hatta.

Bir HDD kutusu alır iseniz, size fazlasıyla yetecektir.
Eğer 2.5 ince ise HDD'niz:
Bu linke bakabilirsizin. Ben yıllardır kullanıyorum. Memnunum. HDD'nizi, taşınabilir hale getirebilirsiniz.

Eski bilgisayarıma SSD almıştım. İçindeki HDD'yi de bu kutuya koyup, harici disk yaptım. Bazı kutular çok kötü çalışıyor, deneyimledim ve gördüm. 2.5 inch için, bu linkteki kutu yeterli oluyor. Oyunları, o kutuya koyduğum HDD'ye yükledim hatta.
10-15 dakika işlem sonrasında ileride tekrar kullanmayı düşünmüyorum.
Titreşeceği için sıkıntı çıkabilir. Bence risk almayın vidalarını takın. Ya da veri aktarımınızı ethernet kablosuyla yapın.
Normalde bellek ile aktarmayı düşünüyordum fakat boyut biraz yüksek olduğu için yetmedi. 10 dakika çalışsa yeter benim için, vida kısmı biraz sıkıntılı. Tabii ki zarar görecekse mecbur takmam gerek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı