M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 8 Kasım 2023 #11 the.OA dedi: Bu dediğiniz tipe C to DP ile de olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... O iste mini DisplayPort olarak geçiyor hocam
the.OA dedi: Bu dediğiniz tipe C to DP ile de olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... O iste mini DisplayPort olarak geçiyor hocam
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2023 #12 @Mehmetgs mini DP farklı bir port. Laptoptaki portlardam fotoğraf atar mısınız?
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #13 Mithat Berhan dedi: @Mehmetgs mini DP farklı bir port. Laptoptaki portlardam fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum. Normal klasik HDMI ve normal tipe C var. Tipe C Thunderbolt destekli. Mithat Berhan dedi: @Mehmetgs mini DP farklı bir port. Laptoptaki portlardam fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-11-08 at 17.23.45.jpeg 222,9 KB · Görüntüleme: 19
Mithat Berhan dedi: @Mehmetgs mini DP farklı bir port. Laptoptaki portlardam fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum. Normal klasik HDMI ve normal tipe C var. Tipe C Thunderbolt destekli. Mithat Berhan dedi: @Mehmetgs mini DP farklı bir port. Laptoptaki portlardam fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2023 #14 Thunderbolt değil de PowerDelivery gibi göründü gözüme. Laptop sayfasından baktınız mı Thunderbolt olduğuna? Thunderbolt ise sorun yok.
Thunderbolt değil de PowerDelivery gibi göründü gözüme. Laptop sayfasından baktınız mı Thunderbolt olduğuna? Thunderbolt ise sorun yok.
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #15 Mithat Berhan dedi: Thunderbolt değil de powerdelivery gibi göründü gözüme. Laptop sayfasından baktınız mı Thunderbolt olduğuna? Thunderbolt ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... HP servisini aradım hocam seri numaradan sorgulattım. Eminim Thunderbolt.
Mithat Berhan dedi: Thunderbolt değil de powerdelivery gibi göründü gözüme. Laptop sayfasından baktınız mı Thunderbolt olduğuna? Thunderbolt ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... HP servisini aradım hocam seri numaradan sorgulattım. Eminim Thunderbolt.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2023 #16 @the.OA o zaman USB-C to DP kablo alabilirsiniz.
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #17 Mithat Berhan dedi: @the.OA o zaman USB-C to DP kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı hocam? Çok anlamıyorum sadece 170 Hz'i FHD de alayım istiyorum.
Mithat Berhan dedi: @the.OA o zaman USB-C to DP kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı hocam? Çok anlamıyorum sadece 170 Hz'i FHD de alayım istiyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2023 #18 @the.OA Paugge, Ugreen gibi markaların ürünleri olabilir.
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #19 Mithat Berhan dedi: @the.OA Paugge, Ugreen gibi markaların ürünleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Mithat Berhan dedi: @the.OA Paugge, Ugreen gibi markaların ürünleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 8 Kasım 2023 #20 Mithat Berhan dedi: @the.OA o zaman USB-C to DP kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte mini DisplayPort oluyor ondan söyledim YIWENTEC Mini DP - DisplayPort Kablosu 8K(7680x4320)@60Hz 4K@144Hz DisplayPort 1.4 Çift Yönlü İletim DisplayPort Mini DisplayPort 8K Kablo (1M) Amazon.com.tr Paugge DP 1.2 VESA Sertifikalı Thunderbolt2 Destekli Mini Displayport Kablo - 2m (ENTMDP1220) Amazon.com.tr
Mithat Berhan dedi: @the.OA o zaman USB-C to DP kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam işte mini DisplayPort oluyor ondan söyledim YIWENTEC Mini DP - DisplayPort Kablosu 8K(7680x4320)@60Hz 4K@144Hz DisplayPort 1.4 Çift Yönlü İletim DisplayPort Mini DisplayPort 8K Kablo (1M) Amazon.com.tr Paugge DP 1.2 VESA Sertifikalı Thunderbolt2 Destekli Mini Displayport Kablo - 2m (ENTMDP1220) Amazon.com.tr