Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bu monitörü almayı düşünüyorum APU sistem kullanıyorum B450M S2H anakartı kullanıyorum anakartımda HDMI 2.0 özelliği var fakat bazı videolarda 2.0 kabloların 144 verdiğini görüyorum 240 konusunda herhangi bir sorun olur mu?
Hdmi versiyonlarının desteklediği değerler ektedir. HDMİ ile gysnc freesync gibi özellikleri kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Ben eski monitörümde DP'a geçene kadar bahsettiğim özellikleri kullanamamıştım.
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bu monitörü almayı düşünüyorum APU sistem kullanıyorum B450M S2H anakartı kullanıyorum anakartımda HDMI 2.0 özelliği var fakat bazı videolarda 2.0 kabloların 144 verdiğini görüyorum 240 konusunda herhangi bir sorun olur mu?
Ghosting sorunlu, kötü bir malzemesi var(Webcam düşünce kırılan bir model). 240Hz almanızın sebebi FPS oyunlarında 24GN650 daha öne geçirir sizi, eğer harici bir amaçsa gereksiz, 2K model alınır.
İllaha 240Hz diyorsanız en alınabilir LG 27GN750.
Türkçe/yabancı kaynaklarda kullanıcı deneyimlerinde ghosting sorunu olduğuna rastlamadım. 240 istiyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum çünkü. Genelim online oyunlar yani.