S squi Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 144Hz monitör için HDMI 2.0 kablo önerisi kaliteli ve çok pahalı olmayan bir şey istiyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Ağustos 2021 #2 INCA 2.0 V 2 METRE HDMI TO HDMI ALTIN UÇLU KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA 2.0 V 2 METRE HDMI TO HDMI ALTIN UÇLU KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/case-4u-premium-4k-hdmi-2-0-kablo-60-hz-naylon-orgulu-altin-uclu-1-5-metre-pm-HB00000JGIFP
INCA 2.0 V 2 METRE HDMI TO HDMI ALTIN UÇLU KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA 2.0 V 2 METRE HDMI TO HDMI ALTIN UÇLU KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/case-4u-premium-4k-hdmi-2-0-kablo-60-hz-naylon-orgulu-altin-uclu-1-5-metre-pm-HB00000JGIFP
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 Ugreen HDMI 2.0 4K Ses ve Görüntü Kablosu, 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik Ugreen HDMI 2.0 4K Ses ve Görüntü Kablosu, 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Ugreen HDMI 2.0 4K Ses ve Görüntü Kablosu, 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik Ugreen HDMI 2.0 4K Ses ve Görüntü Kablosu, 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
S squi Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı?
Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 squi dedi: Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadım ancak marka iyi ve kalitelidir. Case 4U ve Inca kablolar hakkında bilgim yok, kablo pazarında pek duyulmuş markalar değiller.
squi dedi: Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadım ancak marka iyi ve kalitelidir. Case 4U ve Inca kablolar hakkında bilgim yok, kablo pazarında pek duyulmuş markalar değiller.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Ağustos 2021 #6 squi dedi: Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı? Genişletmek için tıkla... İnca marka olanı kullandım ama kuzenim makas ile kestiğinden çok uzun süreli bir deneyim yaşayamadım. Ugreen de çok iyidir. Onu öneririm. hem fiyat olarak daha uygun.
squi dedi: Önerileriniz için teşekkürler bu kabloları daha önce kullandınız mı? Veya kullanan bir arkadaşınız var mı? Genişletmek için tıkla... İnca marka olanı kullandım ama kuzenim makas ile kestiğinden çok uzun süreli bir deneyim yaşayamadım. Ugreen de çok iyidir. Onu öneririm. hem fiyat olarak daha uygun.