Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #11 mstvvo dedi: Düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Monitörün HDMI'dan 165 Hz çıkartabilmesi lazım bendeki desteklemediğinden 144 Hz alıyor.
mstvvo dedi: Düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Monitörün HDMI'dan 165 Hz çıkartabilmesi lazım bendeki desteklemediğinden 144 Hz alıyor.
parasiz oyuncu Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 5600g asus pirime b550mk tuf gaming 8 8 3600mghz ram color mastır 600wat power 1 tb harddisk Cinsiyet Erkek Meslek fabrika cırak 21 Ocak 2024 #12 Ryoes dedi: Kabloyu aldım ancak en fazla 144Hz alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır parasiz oyuncu dedi: monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır Genişletmek için tıkla... parasiz oyuncu dedi: monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır Genişletmek için tıkla... cunku benım monoıtorde aynı 165 hz 1.4 gırısı var bende alacam o tyuzden soruyorum
Ryoes dedi: Kabloyu aldım ancak en fazla 144Hz alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır parasiz oyuncu dedi: monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır Genişletmek için tıkla... parasiz oyuncu dedi: monitorunuzun hdmı versyonu da onemlı 165 hz monıtorunuz olabılır ama destekleyen versonu nedır Genişletmek için tıkla... cunku benım monoıtorde aynı 165 hz 1.4 gırısı var bende alacam o tyuzden soruyorum