H4sagi
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar, şu anda hâlihazırda HDMI 2.0 kullanıyorum. HDMI kullandığım için de G-Sync vs. açamıyorum. Üstüne bir de özellikle CS2 oynarken sanki görüntü gecikmeli geliyormuş gibi hissediyorum. Şu anda aklımda bu kabloyu almak var: Paugge 8K 60Hz / 4K 144Hz / 4K 120Hz / 4K 60Hz HDR USB C to Displayport Kablo
Sizce bu kabloyu alırsam gecikmeye falan etkisi olur mu bu arada RTX 4060 kullanan bir laptopum olduğu için Type-C to DP tercih ettim bilginize şimdiden teşekkürler.
Not: Kablonun fiyatı bir tık tuzlu alasım hiç yok gerçekten etkisi olacaksa alacağım ona göre yardımcı olursanız sevinirim çünkü temelde bu kabloyu kullanmam gerektiğini ben de biliyorum.
Sizce bu kabloyu alırsam gecikmeye falan etkisi olur mu bu arada RTX 4060 kullanan bir laptopum olduğu için Type-C to DP tercih ettim bilginize şimdiden teşekkürler.
Not: Kablonun fiyatı bir tık tuzlu alasım hiç yok gerçekten etkisi olacaksa alacağım ona göre yardımcı olursanız sevinirim çünkü temelde bu kabloyu kullanmam gerektiğini ben de biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: