HDMI 2.1 ile 144Hz alamıyorum

Monitördeki HDMI girişi 1.4 ise 120 görmesi olanaklı. DP kablosu ile bağlamanız yüksek ihtimalle sorunu çözer.

Monitördeki HDMI girişi 1.4 ise 120 görmesi olanaklı. DP kablosu ile bağlamanız yüksek ihtimalle sorunu çözer.
Anakartımda DP girişi yok ve APU sistem kullanıyorum. Başka yapabileceğim bir durum yok mu?
Ekran kartım güncel. Monitörün sürümü düşük mü kalıyor yoksa sürüm aynı olmadığı için mi böyle? DP kullanmadan 144Hz alamam mı yani?

Anakartta 2.1 yok. Kablo ile port versiyonu değişemez.

APU sistem yüksek Hz desteklemiyor olabilir mi? Çünkü anakartta 2.0 HDMI girişi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU sistem yüksek Hz desteklemiyor olabilir mi? Çünkü anakartta 2.0 HDMI girişi var.

Bilmiyorum anakart girişi sıkıntı yapmayacak ise yukarıda linkini paylaştığım ürün işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum anakart girişi sıkıntı yapmayacak ise yukarıda linkini paylaştığım ürün işimi görür mü?
Hayır hocam. DP to HDMI ters çalışmaz. HDMI to DP olursa çalışır ama yüksek Hz alır mı, burasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…