Enes Bahadir Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 277 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Merhaba, TCL 55C728 TV'ye sahibim. Arada PC'den bağlantı kurup oyun oynamak adına 5 metre HDMI 2.1 kablo arıyorum ve Amazon'da şunu buldum: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B745V772/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Önerisi olan var mıdır bunun haricinde? Amazon'dan olursa iyi olur hediye kartı bakiyesi var onu bitireyim diyorum. güncel Son düzenleme: 10 Mart 2023
Merhaba, TCL 55C728 TV'ye sahibim. Arada PC'den bağlantı kurup oyun oynamak adına 5 metre HDMI 2.1 kablo arıyorum ve Amazon'da şunu buldum: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B745V772/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Önerisi olan var mıdır bunun haricinde? Amazon'dan olursa iyi olur hediye kartı bakiyesi var onu bitireyim diyorum. güncel
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #2 Baktığın kabloyu alabilirsin. Kalitelidir.
Enes Bahadir Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 277 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #3 Saint Lucia dedi: Baktığın kabloyu alabilirsin. Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Sipariş geçtim zaten ya uzun süre cevap gelmeyince. Sıkıntı olursa iade ederim. Sağolasın cevap için.
Saint Lucia dedi: Baktığın kabloyu alabilirsin. Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Sipariş geçtim zaten ya uzun süre cevap gelmeyince. Sıkıntı olursa iade ederim. Sağolasın cevap için.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #4 Enes Bahadir dedi: Sipariş geçtim zaten ya uzun süre cevap gelmeyince. Sıkıntı olursa iade ederim. Sağ olasın cevap için. Genişletmek için tıkla... Herkes bakmıyor bu konulara. Aklına takılırsa etiketle hallederiz.
Enes Bahadir dedi: Sipariş geçtim zaten ya uzun süre cevap gelmeyince. Sıkıntı olursa iade ederim. Sağ olasın cevap için. Genişletmek için tıkla... Herkes bakmıyor bu konulara. Aklına takılırsa etiketle hallederiz.