815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:45 #21 Della.dd dedi: Hocam siz niye monitör konularında Rampage Crimson CR25R300Fiçin çok ısrarcısınız? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi çünkü. Ayrıca 2 kere önerdik diye ısrarcı mı olduk?
Della.dd dedi: Hocam siz niye monitör konularında Rampage Crimson CR25R300Fiçin çok ısrarcısınız? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi çünkü. Ayrıca 2 kere önerdik diye ısrarcı mı olduk?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #22 Spidermangibiyim dedi: 2.1 HDMI destekliyor değil mi hocalarım? @Della.dd @815867 Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... İkisi de 2.0 sanırım, siz niye 2.1 istiyorsunuz hocam? Bu arada destekliyordur diye attım bakmadan kusurum olsun.
Spidermangibiyim dedi: 2.1 HDMI destekliyor değil mi hocalarım? @Della.dd @815867 Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... İkisi de 2.0 sanırım, siz niye 2.1 istiyorsunuz hocam? Bu arada destekliyordur diye attım bakmadan kusurum olsun.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #23 Della.dd dedi: Panel markası belli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. TCL CHOT. Panel kodu bile var.
Della.dd dedi: Panel markası belli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. TCL CHOT. Panel kodu bile var.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 391 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #24 Della.dd dedi: İkisi de 2.0 sanırım, siz niye 2.1 istiyorsunuz hocam? Bu arada destekliyordur diye attım bakmadan kusurum olsun. Genişletmek için tıkla... Laptoptan bağlayacağım hocam, o display ile uğraşmamak için istedim.
Della.dd dedi: İkisi de 2.0 sanırım, siz niye 2.1 istiyorsunuz hocam? Bu arada destekliyordur diye attım bakmadan kusurum olsun. Genişletmek için tıkla... Laptoptan bağlayacağım hocam, o display ile uğraşmamak için istedim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.962 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 21:47 #25 Della.dd dedi: Hocam siz niye monitör konularında. Rampage Crimson CR25R300Fİçin çok ısrarcısınız? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten bu arkadaş çok ısrarcı. Sanki ürün sattırmaya çalışıyor gibi. Kategoride belirli ürünlere yapıyor bunu. Ben takmıyorum o yüzden.
Della.dd dedi: Hocam siz niye monitör konularında. Rampage Crimson CR25R300Fİçin çok ısrarcısınız? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten bu arkadaş çok ısrarcı. Sanki ürün sattırmaya çalışıyor gibi. Kategoride belirli ürünlere yapıyor bunu. Ben takmıyorum o yüzden.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #26 Deiinzz dedi: Evet gerçekten bu arkadaş çok ısrarcı. Sanki ürün sattırmaya çalışıyor gibi. Kategoride belirli ürünlere yapıyor bunu. Ben takmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Siz iyi misiniz? Ağustos ayından beridir 1 kere bu monitörü önermişim, bununla birlikte 2 oldu.
Deiinzz dedi: Evet gerçekten bu arkadaş çok ısrarcı. Sanki ürün sattırmaya çalışıyor gibi. Kategoride belirli ürünlere yapıyor bunu. Ben takmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Siz iyi misiniz? Ağustos ayından beridir 1 kere bu monitörü önermişim, bununla birlikte 2 oldu.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 391 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:53 #27 İyide hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:54 #28 Spidermangibiyim dedi: İyide hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor bile sitesinde.
Spidermangibiyim dedi: İyide hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor bile sitesinde.
fercklenn Megapat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.679 Çözümler 52 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 9600X | GIGABYTE B850 EAGLE WIFI7 ICE | Crucial Pro 2x16 DDR5 6000MHz CL36 | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240MM | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | GameSir Nova 2 Lite | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 21:54 #29 Spidermangibiyim dedi: İyi de hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 10K 120Hz kullanmayacaksanız 2.0 yeterli.
Spidermangibiyim dedi: İyi de hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 10K 120Hz kullanmayacaksanız 2.0 yeterli.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #30 İlk sen yapıyorsun çünkü bunu. Sen konuşacaksın, ben konuşmayacak mıyım? Konu dışına çıktık. Spidermangibiyim dedi: İyide hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI sürümü bilgisini bulamadım. HDMI veya Type-C üzerinden DisplayPort dönüştürücü kullanabilirsiniz. 2.0 1080P 240 Hz verebilitor en fazla.
İlk sen yapıyorsun çünkü bunu. Sen konuşacaksın, ben konuşmayacak mıyım? Konu dışına çıktık. Spidermangibiyim dedi: İyide hocam ben HDMI 2.1 destekleyen bir monitör istemiştim, sizinki desteklemiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI sürümü bilgisini bulamadım. HDMI veya Type-C üzerinden DisplayPort dönüştürücü kullanabilirsiniz. 2.0 1080P 240 Hz verebilitor en fazla.