HDMI 2.1 portlu monitör önerisi

Bütçe
10000
Benim tavsiyem bu laptoplarda Type-C portu oluyor.
Monster'ların Type-C portları görüntü aktarımını destekliyor.
Type-C to DP ile tam verimi alabiliyorsun.
Eğer elimde HDMI kablo var ve masrafa gerek yok diyorsan gerisini konuşmuşsunuz zaten. 👍

1705736746919.png

Benim tavsiyem bu laptoplarda Type-C portu oluyor.
Monster'ların Type-C portları görüntü aktarımını destekliyor.
Type-C to DP ile tam verimi alabiliyorsun.
Eğer elimde HDMI kablo var ve masrafa gerek yok diyorsan gerisini konuşmuşsunuz zaten. 👍

Eki Görüntüle 2090458
evet typc c to display var fakat thunderbolt laptopumda mevcut değilmiş o yüzden tedirginim hani kimisi sadece dosya aktaramı yapabilirsin diyor kimisi performans alamazsın diyor kimisi on numara performans alırsın sıkıntı olmaz diyor benim kafa iyice allak bullak oldu

bu monitörü almak istiyorum sizce nasıl?

Evet typc C to display var fakat Thunderbolt laptopumda mevcut değilmiş o yüzden tedirginim hani kimisi sadece dosya aktaramı yapabilirsin diyor kimisi performans alamazsın diyor kimisi on numara performans alırsın sıkıntı olmaz diyor benim kafa iyice allak bullak oldu

bu monitörü almak istiyorum sizce nasıl?

Güzel monitördür. Tavsiyemdir. Çıktığı günden bu yana öneri listemizde.
Thunderbolt ise farklı bir konu. Thunderbolt Intel işlemci üzerinde olan bir özellik. Bu sayede işlemci üzerinden de yüksek Hz alabilme imkanı oluyor.
Intel işlemcili bazı laptoplar GPU üzerinden Type-C çıkışına sahip değil.
Sizin laptopunuzun Type-C çıkışı nereden? Benim bildiğim GPU'dan olması lazım.

Yanlış söylemiş. HDMI 2.1 ile 240Hz'de alabilirsiniz.

Model söyleyin. Monitörü ona göre 2K ya da FHD önereceğim.

@Saint Lucia

Merhaba hocam bende monıtor alacağım model sürümü Monster Abra A5 v20.3.2 sürümü. HDMI 2.1 destekli bana da önerebilir misiniz? Son olarak da hocam kafama bir şey takıldı umarım anlatabilirim. Şimdi leptobda 800x600 çözünürlük de yan yana açtığım 3 program laptopun ekranına yan yana sığmıyor alacağım monitorda ekran geniş büyük ya alacağım monitöre sığacak mı yan yana? Toparlamak gerekirse konuyu laptop ekranına ne sığarsa monıtore da ancak o kadar mı sığcak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı