G-SYNC DP ile mümkün maalesef. Hikayeli oyun için IPS tavsiye ederim. Ama 4080 ekran kartına 144 Hz 4K monitör gider. 60 Hz düşük kalır. Ya da sağlam yüksek Hzli 2K monitör bakabilirsin.
En ucuz 4K, 144 Hz Monitör fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 4K, 144 Hz Monitör fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
G-SYNC DP ile mümkün maalesef. Hikayeli oyun için IPS tavsiye ederim. Ama 4080 ekran kartına 144 Hz 4K monitör gider. 60 Hz düşük kalır. Ya da sağlam yüksek Hzli 2K monitör bakabilirsin.
En ucuz 4K, 144 Hz Monitör fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 4K, 144 Hz Monitör fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
Ya maalesef bütçem 60hz yetiyor yani rekabetçi FPS oyunlar oynamadım için aslında 144hz farkını görebileceğimi düşünmüyorum ya benim için çünkü görüntü kalitesi önemli ya. O yüzden 2K tercih etmeyi düşünmüyorum. Peki hocam 60hz 4K da öneriniz ne olurdu. @ExclusivePack
Ya maalesef bütçem 60Hz yetiyor yani rekabetçi FPS oyunlar oynamadım için aslında 144Hz farkını görebileceğimi düşünmüyorum ya benim için çünkü görüntü kalitesi önemli ya. O yüzden 2K tercih etmeyi düşünmüyorum. Peki hocam 60Hz 4K da öneriniz ne olurdu. @ExclusivePack
monitörü aldım zam yememek için. DisplayPort ile deneyeceğim bakalım çünkü 1.2 bağlantısı ile hdr alanlar var. Şunu merak ediyorum bu hdr çok gerekli bir şey mi ya
Monitörü aldım zam yememek için. DisplayPort ile deneyeceğim bakalım çünkü 1.2 bağlantısı ile HDR alanlar var. Şunu merak ediyorum bu HDR çok gerekli bir şey mi ya.
Hocam size çok teşekkür ederim Monitör dün itibariyle geldi. Kurdum içinden HDMI Kablosu vardı gittim Vatandan DP kablosu aldım kaliteli markanın 1.4 versiyon ve geldim kurulumu öyle tamamladım ve HDR aktif oluyor 10 bit de yapabiliyorum ayrıda freesync aktif ettim.. @ExclusivePack