HDMI 2 2.0 olarak mı geçiyor?

Peki çözünürlük Profilo 32PA200E de yükseltilir mi? Eğer yükseltiliyorsa da nasıl yapılıyor?

Böyle bir şey mümkün değil. Anca oyun içindeki çözünürlüğü yükseltme şansınız olursa görüntü biraz daha iyileşir. Aynı video izlemek gibi düşün. Fakat o TV ile PS5 çok keyifli olmayacaktır. Yüksek çözünürlük destekli çünkü. 1080p bile olsa iyi olurdu.

Düşük çözünürlükte yüksek Hz alırsın. Fakat PS5 alıp 768P'de oyun oynamak o ürüne hakaret olur.

O zaman güzel bir monitör mü alayım? Yoksa kendi laptopuma mı takayım? Onda da HDMI girişi var kaç destekliyor bilmiyorum ama markası Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Rzyen 3 3200U 8GB 256GB SSD Linux 15.6" FHD NX.HF9EY.001 1920×1080 var olur mu? Ve monitörler kasa olmadan çalışır mı?
Not:Konu ile alakasız ama cevaplarsanız sevinirim.

ACER Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Linux 15.6" FHD NX.HF9EY.001​

Monitör olur ama pahalı olur. Bütçen iyiyse sıkıntı yok. Buluruz sana güzel bir monitör. Fakat TV daha uyguna gelir. PS salonundaymış gibi hissetmen için sağlam bir 4K TV kaymak gibi olur.
Laptopa PS5 bağlanmaz. Çok absürt bir soru sormuşsun. Bu yüzden devamını getirmek istemiyorum.
Monitör kasa olmadan çalışıyor fakat görüntü vermez. Görüntü verecek bir aygıta bağlantı yapman gerekir.

Peki öneri bir TV ileride muhasebe stajına başlayacağım da o yüzden çok soru soruyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…