P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Monitördeki DP kablosunun ucunu, ekran kartının DP girişine takıyorum ama monitör no signal hatası veriyor.
Monitördeki DP kablosunun ucunu, ekran kartının DP girişine takıyorum ama monitör no signal hatası veriyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Aralık 2023 #2 Öbür portlara geçir monitörü. 2'ye takılı değil zaten. 3'e takılı. Artı 0 Eksi
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #3 erme dedi: Öbür portlara geçir monitörü. 2'ye takılı değil zaten. 3'e takılı. Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasındaki tuşla denedim ama yine aynı hatayı veriyor, bir kere MSI ekranı geldi sonra aynı hata Artı 0 Eksi
erme dedi: Öbür portlara geçir monitörü. 2'ye takılı değil zaten. 3'e takılı. Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasındaki tuşla denedim ama yine aynı hatayı veriyor, bir kere MSI ekranı geldi sonra aynı hata
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Aralık 2023 #4 pofuduk4 dedi: Monitörün arkasındaki tuşla denedim ama yine aynı hatayı veriyor, bir kere MSI ekranı geldi sonra aynı hata Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile deneyebilir misiniz, iki ucu da HDMI olan bir kabloyla yani? Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: Monitörün arkasındaki tuşla denedim ama yine aynı hatayı veriyor, bir kere MSI ekranı geldi sonra aynı hata Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile deneyebilir misiniz, iki ucu da HDMI olan bir kabloyla yani?
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #5 erme dedi: HDMI kablosu ile deneyebilir misiniz, iki ucu da HDMI olan bir kabloyla yani? Genişletmek için tıkla... Malesef hdmı kablom yok Artı 0 Eksi
erme dedi: HDMI kablosu ile deneyebilir misiniz, iki ucu da HDMI olan bir kabloyla yani? Genişletmek için tıkla... Malesef hdmı kablom yok
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Aralık 2023 #6 pofuduk4 dedi: Maalesef HDMI kablom yok Genişletmek için tıkla... HDMI ucunu monitörde farklı portlara takıp deneyin. Bir de bu kablo ile daha önce kullanıyor muydunuz? Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: Maalesef HDMI kablom yok Genişletmek için tıkla... HDMI ucunu monitörde farklı portlara takıp deneyin. Bir de bu kablo ile daha önce kullanıyor muydunuz?
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #7 erme dedi: HDMI ucunu monitörde farklı portlara takıp deneyin. Bir de bu kablo ile daha önce kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... yok kullanmadım, sıfır kutudan yeni çıkardım taktım Artı 0 Eksi
erme dedi: HDMI ucunu monitörde farklı portlara takıp deneyin. Bir de bu kablo ile daha önce kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... yok kullanmadım, sıfır kutudan yeni çıkardım taktım
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Aralık 2023 #8 pofuduk4 dedi: Yok kullanmadım, sıfır kutudan yeni çıkardım taktım Genişletmek için tıkla... Öbür portlarda da hiçbir şekilde çalışmıyor ise iade edin. Zaten çok iyi bir ürün olmadıkça dönüştürücü kablolar sıkıntılı olabiliyorlar. Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: Yok kullanmadım, sıfır kutudan yeni çıkardım taktım Genişletmek için tıkla... Öbür portlarda da hiçbir şekilde çalışmıyor ise iade edin. Zaten çok iyi bir ürün olmadıkça dönüştürücü kablolar sıkıntılı olabiliyorlar.
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #9 erme dedi: Öbür portlarda da hiçbir şekilde çalışmıyor ise iade edin. Zaten çok iyi bir ürün olmadıkça dönüştürücü kablolar sıkıntılı olabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu alıp 2 yuvayı da denemem mi gerekiyor? Birde ekran kartının diğer dp yuvalarını denememe gerek var mı? Artı 0 Eksi
erme dedi: Öbür portlarda da hiçbir şekilde çalışmıyor ise iade edin. Zaten çok iyi bir ürün olmadıkça dönüştürücü kablolar sıkıntılı olabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu alıp 2 yuvayı da denemem mi gerekiyor? Birde ekran kartının diğer dp yuvalarını denememe gerek var mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Aralık 2023 #10 pofuduk4 dedi: HDMI kablosu alıp 2 yuvayı da denemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Monitörün 3 farklı HDMI girişi var ya onları deneyin. 3 defadır diyorum. pofuduk4 dedi: Bir de ekran kartının diğer DP yuvalarını denememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. İyi olur. Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: HDMI kablosu alıp 2 yuvayı da denemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Monitörün 3 farklı HDMI girişi var ya onları deneyin. 3 defadır diyorum. pofuduk4 dedi: Bir de ekran kartının diğer DP yuvalarını denememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. İyi olur.