HDMI Bağlantı Sorunu

Salwatore

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Alienware dizüstü bilgisayarından monitöre görüntü vermeye çalıştığımda OK/OX benzeri renkli simgeler monitör ekranında gidip geliyor. Arada, görüntü gidipte geliyor. Farklı kablolar ile (altın uçlu/kaliteli) denedim, sorun aynı. Bilgisayarı, TV'ye bağladığımda herhangi bir sorun olmadı. MSI monitörden şüphe etmek istiyorum fakat şirket bilgisayarında bu sorunu yapmıyordu. Alienware'nin ekranı: 17.3" FHD (1920 x 1080) 144Hz 9ms 72% color gamut with Eyesafe(R) and Tobii Eyetracking technology. Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 with Max-Q Design RTX 2080. NVIDIA Experience yazılımın son sürücüsü yüklü. DisplayPort girişi olarak sadece mini var bilgisayarda ve HDMI. Mini girişli bir kablom olmadığından deneyemedim. Bu simgeler, ekranda donmalara ve yavaşlamalara da neden oluyor. Sorun ne olabilir? MiniDisplay sorunumu çözecekse alayım bu aparatı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20200824_200940.jpg
    951,9 KB · Görüntüleme: 64
Hocam bir ihtimalle HDMI kablo versiyonundan yapabilir. Bu kabloyu alıp deneyin. Büyük ihtimalle düzelecektir.
Kaliteli sertifikalı bir kablo.

Evet. Bununla bir deneyim o zaman. Teşekkürler.

Tüm HDMI portlarına tek tek takıp deneyebilir misin? Monitörün kaç HDMI portu var bilmiyorum ama sırayla hepsine sırayla tak ve test et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…