HDMI çıkışlı anakarttan DP çıkışlı monitöre görüntü aktarımı

Eğer elinizde bulunuyorsa deneyin. Arada bir VGA dönüştürücü olduğu için gecikme -ve-veya görüntü kalitesinde kayıp yaşayabilirsiniz. Onun dışında pek bir problem olacağını düşünmüyorum.

Eğer elinizde bulunuyorsa deneyin. Arada bir VGA dönüştürücü olduğu için gecikme -ve-veya görüntü kalitesinde kayıp yaşayabilirsiniz. Onun dışında pek bir problem olacağını düşünmüyorum.
Elimde sadece HDMI to VGA var ve arızalı yani alırsam dönüştürücü ve kabloları birlikte alacağım. Gecikme ve görüntü kalitesinde düşüş sıkıntı olmaz oyun oynamıyorum.

Anakart giriş yerlerini ve monitörün giriş yerlerinin resimlerini çekip paylaşabilir misin?
Not: Anakartın VGA portu çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200614_220136.jpg
    IMG_20200614_220136.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200614_220218.jpg
    IMG_20200614_220218.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 46
Elimde sadece HDMI to VGA var ve arızalı yani alırsam dönüştürücü ve kabloları birlikte alacağım. Gecikme ve görüntü kalitesinde düşüş sıkıntı olmaz oyun oynamıyorum.

Not: Anakartın VGA portu çalışmıyor.

Bu işini görebilir ama tavsiye etmiyorum sağlıklı değil. Displayport To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Kablo Hdmı Bst-2038p - n11.com. Ürün olmazsa ürünü iade et, koşulsuz 14 gün iade kabul eden satış sayfaları vardır, araştır.

Bu işini görebilir ama tavsiye etmiyorum sağlıklı değil. Displayport To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Kablo Hdmı Bst-2038p - n11.com. Ürün olmazsa ürünü iade et, koşulsuz 14 gün iade kabul eden satış sayfaları vardır, araştır.
Hocam DP to HDMI olmaz ürünün açıklamasına bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınızdır. HDMI to DP araştırdığımda mümkün olmadığını gördüm bu yüzden bu konudaki ilk mesajımı yazdım.

Hocam DP to HDMI olmaz ürünün açıklamasına bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınızdır. HDMI to DP araştırdığımda mümkün olmadığını gördüm bu yüzden bu konudaki ilk mesajımı yazdım.

Acaba dedim monitör yüksek özellikte ise DP kullan istedim ama 1080P ve 60Hz ise monitör, HDMI to VGA dönüştürücü alıp kullana bilirsin. zamanında ben kullandım faydasını gördüm ama zamanla kablosu kırılıyor içten. fazla tak çıkar yapmaya gelmiyor yani. fazla tak çıkar yazmazsın uzun süre gider.
10345322151986.jpg

Ürün bu, bir VGA kablosuda varsa işin hal olur, ürün sipariş ettikten sonra monitör'den ayarla VGA moduna getir. ürün olmazsa tekrar dediğim gibi koşulsuz iade kabul eden satıcılardan ürünü al. umarım sorunun düzelir bu ürünle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı