Yeni bir sistem toplayacağım. Evde eski bir monitör var idareten kullanmak istiyorum fakat monitör VGA girişli olduğu için kullanamıyorum. Nasıl kullanabilirim?
Hocam VGA'nın bir ucu vardır onu monitöre bağlayacaksınız HDMI to VGA kablonun HDMI girişini ekran kartının HDMI girişine daha sonra o HDMI to VGA adaptörünün arkasında bir VGA girişi var mavi ona da VGA'nın diğer ucunu takacaksınız bu kadar.
Herhalde RX 590 güç tüketen değil gücü emen bir kart olduğu için bu dönüştürücü modelini tam olarak kullanamadım. Ama ikinci sistemimde RX 560 var halen sorunsuz çalışıyor bu dönüştürücü ile. Bakalım gittiği yere kadar.
S-Link Sl-Hvs13 Hdmı To Vga + Audio Micro Usb Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Hocam tavsiye ederim. USB beslemesiyle görüntü ve sesi iyi aktarır. Xbox 360'ta kullanmıştım.
Şimdi ben bu dönüştürücüyü alacağım diyelim. HDMI girişini ekran kartının HDMI çıkışına takacağım. Dönüştürünün VGA girişine de herhangi bir VGA kablosu takacağım, sonra VGA kablosunun diğer ucunu da monitöre mi takacağım yoksa ben yanlış mı anladım?
Hocam VGA'nın bir ucu vardır onu monitöre bağlayacaksınız HDMI to VGA kablonun HDMI girişini ekran kartının HDMI girişine daha sonra o HDMI to VGA adaptörünün arkasında bir VGA girişi var mavi ona da VGA'nın diğer ucunu takacaksınız bu kadar.