Alteargame Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.848 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2024 #2 Alteargame dedi: Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... HDMI girişli bir konsolu VGA girişli bir monitöre bağlamıştım ve çalışmıştı. Niye çalışmasın?
Alteargame dedi: Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... HDMI girişli bir konsolu VGA girişli bir monitöre bağlamıştım ve çalışmıştı. Niye çalışmasın?
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Alteargame dedi: Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmasa kimse almazdı ki.
Alteargame dedi: Merhaba. Bende HDMI monitör var ve VGA girişi olan masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmasa kimse almazdı ki.