lCPTlMemoo Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:03 #11 17kHerze dedi: DisplayPort 1.4A destekli hocam bilgisayarınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Kalite bozulacak diye üzülmüştüm biraz ben bu kabloyu sipariş edeyim.
17kHerze dedi: DisplayPort 1.4A destekli hocam bilgisayarınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Kalite bozulacak diye üzülmüştüm biraz ben bu kabloyu sipariş edeyim.
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:05 #12 lCPTlMemoo dedi: Çok teşekkür ederim. Kalite bozulacak diye üzülmüştüm biraz ben bu kabloyu sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz.
lCPTlMemoo dedi: Çok teşekkür ederim. Kalite bozulacak diye üzülmüştüm biraz ben bu kabloyu sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz.
lCPTlMemoo Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:24 #13 17kHerze dedi: Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde de mi bozulacak kalite yani? 17kHerze dedi: Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz baktım ama bu kablo 165hz destekliyormuş. Benim monitörüm 320hz daha iyi bir kablo biliyor musunuz? Bu ürün nasıl olur? Amazon.com.tr Son düzenleme: Çarşamba 23:00
17kHerze dedi: Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde de mi bozulacak kalite yani? 17kHerze dedi: Rica ederim hocam kalite elbet bozulur böylesi daha iyi G-SYNC free Sync her şeyden faydalanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben biraz baktım ama bu kablo 165hz destekliyormuş. Benim monitörüm 320hz daha iyi bir kablo biliyor musunuz? Bu ürün nasıl olur? Amazon.com.tr